Hotel Markony, PamporovoVrsta usluge: nocenje sa doruckom.

Smešten u središtu Rhodopes planina [kantonu stranu "Malina"] samo 200m udaljeni od žicara Ardashla. Obiteljski hotel" Markon "je okupio lepotu i magija planine. Hotel nudi svojim klijentima stvarnu mogucnost da pobegnu od haosa u velikom gradu i svakodnevnih problema. Hotel ima 8 dvokrevetnih soba apartmana. U svakom apartmanu nalazi se TV sa satelitskim i telefon.

Tradicionalni Bugarski restoran koji se nalazi u hotelu, nudi posebne carpbne trenutke u vrucim letnjim danima i toplu intimnu atmosferu u hladnim zimskim nocima. U restoranu možete probati jela, koja su karakteristicna samo za Rhodopes' regijiu, cak i "Rodopsko cheverme ", spremljeno na roštilju.

Zimi hotel organizuje cak i ski-školu, gde se može nauciti brzo i jednostavno skijati. Postoji i škola snouboarda. Gosti mogu koristiti opremu koja se nalazi u hotelu.

Gosti hotela mogu uživati u sauni ili u jacuzzi kadi, nakon sportskih aktivnosti.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768


Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


MAPA PAMPOROVO

E-kurs

Call Centar Srbija

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

Hosting Srbija

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_bulgaria@booking-hotels.biz