Grand Hotel MurgavetsVrsta usluge: nocenje sa doruckom.

Murgavets Grand hotel nalazi je u središtu je Pamporovo Resort. Hotel je otvoren za posetioce tokom cele godine i nudi odlicne uslove za rekreaciju, sport, turizam, poslovne sastanke, seminare i dogadaje i slavlja.

Murgavets Grand Hotel raspolaže sa 2 jednokrevetne sobe. Svaka soba ima satelitsku televiziju, mini-bar, i luksuzna kupatila sa kadom, fen za sušenje kosu i telefon. Sobe su nameštene sa velikim ležajem i prikladne su za smeštaj 1 ili 2 odrasle osobe.

Murgavets Grand hotel raspolaže sa 80 dvokrevetnih soba. Dvokrevetne sobe [dva odvojena ležaja], ili je tip DBL [bracni krevet] kao i mogucnost treceg ležaja razvlacnjem sofe [pogodne za smeštaj trece osobe]. Takode, gostima koji borave u ovoj vrsti sobe mogu biti namenjene za deciji krevetac, koji je moguce dobiti na licni zahtev.

Murgavets Grand hotel raspolaže sa 10 luksuznih apartmana. Svaki apartman nudi dnevni boravak i spavacu sobu sa mini-barom, satelitskom TV, radio, telefon, luksuznim kupatilom uz telefon i fenom za kosu. Apartmani su pogodni za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odraslih.

Murgavets Grand hotel nudi svojim gostima smeštaj u 2 VIP apartmana, smeštena na gornjem spratu i otkriva prekrasan panoramski pogled. Svaki apartman je opremljen luksuznim nameštajem u dnevnom boravku i sa spavacom sobom, koja je odvojena kliznim vratima. Gosti koji borave u VIP apartmanima na usluzi je mini-bar, satelitski TV, radio, telefon, luksuzna kupatila i fen za kosu. Apartmani su pogodni za smeštaj 2 odrasle osobe, 1 odrasla osoba i 2 dece.

Bazen i fitnes sala besplatni su za goste koji borave u hotelu. Murgavets Grand hotel raspolaže sa 150 mesta u konferencijskoj sali, gde se mogu održavati poslovni sastanci, seminari i razne vrste slavlja. Konferencijska sala raspolaža flip chartom, multimedijom, racunarom i audio port zvucnim sistemom.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768


Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


MAPA PAMPOROVO

E-kurs

Call Centar Srbija

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

Hosting Srbija

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_bulgaria@booking-hotels.biz